İş insanı Kazım Akkuş’tan iftar!

Güncelleme Tarihi:

İş insanı Kazım Akkuş’tan iftar
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2024 14:48

İngiltere Türk toplumunun seçkin simalarından, Efes Restaurantların kurucusu, Kazım Usta (Akkuş), dostlarını iftar yemeğinde ağırladı. Düzenlenen iftar programında sayıları 150’i aşkın misafiri ağırladı.

Haberin Devamı

LONDRA’nın Tottenham bölgesindeki Şeyh Nazım Dergahı’nda düzenlenen iftar programında, Türkiye’nin Londra Eğitim Müşaviri Mevlüt Ceylan, Yunus Emre Enstitüsü Londra Müdürü Dr. Mehmet Karakuş, gazeteci Faruk Zabcı, Türk toplumunun seçkin iş insanlarından Osman Cinik, mali müşavir Abdullah Halisdemir, Bilal Gür, Itır Sökmen, gazeteci Mihrişah Safa ve Mehmet Taisi Güzel’in de aralarında yer aldığı iş insanları ve farklı toplum temsilcileri hazır bulundu.

İş insanı Kazım Akkuş’tan iftar
RAMAZAN AYI VESİLE OLUYOR
Şeyh Nazım Dergahı yöneticisi Osman Çıkıkcıoğlu’nun bizzat kendisinin de servis yaptığı programa katılanlar, Londra’da insanların çok yoğun yaşadığına dikkat çekerek, “Ramazan ayının, oruç ve iftar gibi sayesinde insanları bir araya getirmesi güzel bir gelenek. Bu vesile ile bir birimizi görme imkânı buluyoruz. Kazım Akkuş Usta da bu güzel geleneği sürdürerek, birlik, dayanışma ve kaynaşmaya katkıda bulunduğu için kendisine müteşekkiriz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Misafirleri ile ayrı ayrı ilgilenen Kazım Akkuş, konuklarından geçtiğimiz yıl kaybettiği kardeşi için dua istedi. İftar programı, samimi ortamda ikram edilen yemeklerin ardından okunan dua ile son buldu.
İş insanı Kazım Akkuş’tan iftar


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!