Arena’da yılın maçı

Galatasaray-Gaziantepspor kupa eşleşmesinin yılın maçı olacağını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Maça bir adım önde başlayacak olan Gaziantep ekibi, bütün konsantrasyonunu bu karşılaşmaya vermiş durumda.

 

Gaziantep ligin en az ve zor gol yiyen ekiplerinden birisi. Aynı zamanda az gol atıyor olmasına rağmen son transferlerinin de katkısıyla bu sorununu da çözmüş görünüyor.

Tüm formsuzluğu ve istikrarsızlığına rağmen Galatasaray’ın da bu sezon ki tek tutunacak dalı kupa. Bu bilinç ve konsantrasyonla sahaya çıkacaklar. Gol bulmak zorundalar. Yemeden atacakları bir gol Aslanları kupaya yaklaştıracak.

 

Ancak ben bu maçta Gaziantep’in mutlaka gol bulacağını düşünüyorum. Hatta biraz daha ileri gideyim, ilk golü Gaziantep’in hem de maçın ilk çeyreğinde bulacağını düşünüyorum. Bu öngörüm gerçekleşirse Arena’da müthiş gollü, çekişmeli ve görsel yönü ağır basan bir maç izleriz. Hatta bu maç bu yıl izlediğimiz en keyifli maç olabilir.

Haberin Devamı

Futbolseverlere önerim kaçırmasınlar... Mutlaka izlesinler.

 

Öte yandan Kamil Ocak’ta oynanacak olan Gaziantep Büyükşehir-Beşiktaş maçını da ‘atlamayın’ derim. İnönü’de taraftar baskısı, Beşiktaş’ı bir kez daha yenme isteği ve bütün takımı vuran Grip illetinin etkisiyle 5 yiyen Büyükşehir, maçın rövanşında kaybedecek bir şeyi kalmamış olmasının rahatlığıyla oynayacak. Büyükşehir rahat oynadığında büyük oynayan bir takım. Beşiktaş’ın rahatlığından da faydalanarak maçı zorlayacağını düşünüyorum. İyi futbol isteyenlere bu maçı da tavsiye ederim...
 

KISSA KISSA

 

Volkan Demirel maçtan sonra “Tek yumruk olduk hedefe gidiyoruz” demiş.

Tek yumruk olurken rakibin dirseğinden aldığınız desteğin de hakkını ver yani Volkan...

 

Ferrari’nin bindiği arabanın markasını bilen var mı?

BMW. Yani çarşambanın gelişi perşembeden belliymiş.

 

Haberin Devamı

Hasan Şaş’ın Caretta yumurtlama alanına otel yapma projesini okumuşsunuzdur.

Bence Carettalarla kumsalda oynayan kerataları karıştırmıştır. Yoksa söylemez öyle şeyler.

 

Başarılı tenisçimiz Marsel İlhan “Eskiden beni tanımıyorlardı, oyun stilimi bilmiyorlardı. Şimdi herkes tanıdı. Oyunumu öğrendi, o yüzden dünya sıralamasında geriledim” demiş.

Bana biraz Türk işi bir açıklama gibi geldi. Federer’in ve Nadal’ın da oyun stilini bütün dünya biliyor ama kimse yenemiyor.

 

Hakan Şükür “Arda iyileşti ama mevcut başarısız ortamdan uzak durmak için oynamıyor” demiş. Gemisine karışmayan kaptan, yani.

Yazarın Tüm Yazıları