Altın Güvercinleri bayanlar topladı

Güncelleme Tarihi:

Altın Güvercinleri bayanlar topladı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

Kuşadası Özer Türk Stadı'nda önceki gece yapılan yarışmayı yaklaşık 15 bin kişi izledi. Bayan yarışmacıların başarısı büyük övgü kazandı.

Bu yıl 12'ncisi düzenlenen Kuşadası Altın Güvercin Müzik Yarışması'nda ödülleri bayan yarışmacılar topladı. En Başarılı Yorumcu ödülünü ‘‘Bu Aşk İlle de Yaşanacak’’ adlı şarkıyla Şebnem Özsaran, En Başarılı Profesyonel Beste Ödülü'nü aynı şarkıyla Aslıgül Ayas, En Başarılı Amatör Beste-Söz-Yorum Ödülünü ‘‘Yalnızlık Seli’’ adlı şarkısıyla Seçil Akın ve Ozan Türker Özel Ödülü'nü de ‘‘Anlamazsın Yar’’ şarkısıyla İpek Elban kazandı.

Yarışmada 139 aday arasından sıyrılarak, önce ilk 10'a daha sonra da dereceye giren Aslıgül Ayas'a bir buçuk milyar lira, Seçil Akın'a bir milyar lira, Şebnem Özsaran'a da 500 milyon lira ödül verildi. Yarışmanın jüri üyeleri arasında Ali Rıza Türker, Kenan Doğulu, Ege, Buğra Uğur ve Suavi gibi müzik dünyasının tanınmış isimleri yer aldı. Kenan Doğulu ayrıca yarışmada sahneye çıkarak şarkı da söyledi. Kenan Doğulu'nun seslendirdiği 10'uncu Yıl Marşı, 20 bin kişi tarafından ayakta söylendi. Ayrıca Ege ve Kubat da yarışmaya şarkılarıyla renk kattı. Yarışma Kuşadası Özertürk Stadyumu'nda gerçekleştirildi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!